Curs de Spray Painting PlaYouth

Există foarte multe tehnici de pictat, însă ați experimentat vreodată pictatul la fel de distractiv ca cel cu ajutorul spray-ului? În cadrul acestui curs, veți învăța să pictați un tablou cu valoare artistică, fără să aveți nevoie de o experiență sau pregătire în domeniu.  Ce învață concret copilul în cadrul cursului?

  •  Își dezvoltă abilitățile creative;
  • Află despre arta Graffiti;
  • Își dezvoltă abilitatea de a compune un tablou, folosindu-se de diverse tehnici și șabloane;
  • Cum se folosesc spray-urile, cum se combină culorile și cum se lucrează în straturi;
  • Cum ne echipăm, ca să lucrăm în siguranță, și cum ne curățăm după ce terminăm.

V-am pregătit și o prezentare detaliată a cursului, așa că, nu ezitați să ne scrieți pentru a v-o trimite pe adresa de e-mail.

Înscrierile se fac în formularul din dreapta.inscrie-te
Pentru întrebări, nu ezitați să ne contactați. 🙂

Părinții aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alți copii.

Dacă simți să recomanzi acest curs sau alte activități PlaYouth și altor părinți, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ți-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!
————————–————————–———————–——————————————
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relație cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intri în conversație cu noi. Scrie-ne pe [email protected] sau intră direct pe site-ul nostru www.playouth.ro.