Improvizaţia este abilitatea de a crea, de a cânta, juca, dansa sau vorbi, ca reacţie spontană la ceea ce se întâmplă în jur sau în propriile gânduri şi sentimente. În acest fel, copiii își creează noi moduri de gândire, noi structuri şi noi practici.

Ce învață concret copilul în cadrul cursului?

  • ce înseamnă improvizație;
  • cum să își exprime emoțiile;
  • cum să își amplifice abilitățile creative prin expunerea la stimuli și prin explorarea de alternative;
  • își obișnuiește mintea să caute frecvent soluții noi, să descopere legături îndepărtate și să le valorifice;
  • își îmbunătățește încrederea în sine: învață să stăpânească situațiile cu care nu s-a mai întâlnit până acum;
  • cum să se joace constructiv.

 

V-am pregătit și o prezentare detaliată a cursului, așa că, nu ezitați să ne scrieți pentru a v-o trimite pe adresa de e-mail.

Înscrierile se fac în formularul din dreapta.inscrie-te
Pentru întrebări, nu ezitați să ne contactați. 🙂

Părinții aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alți copii.

Dacă simți să recomanzi acest curs sau alte activități PlaYouth și altor părinți, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ți-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!
————————–————————–———————–——————————————————-
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relație cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intri în conversație cu noi. Scrie-ne pe [email protected] sau intră direct pe site-ul nostru www.playouth.ro.