Curs de animatie stop motion descriere

Tehnica stop motion îți dă foarte multă libertate și copiii își pot exprima imaginația fără limite. Cu un pic de răbdare și curiozitate, vom crea împreună un scurt film, dând viață obiectelor și jucăriilor.

Cursul de Animație stop motion este o ocazie foarte bună pentru copii să își antreneze imaginația, să dobândească abilități noi și, mai ales, să învețe cum să lucreze în echipă.

Printre beneficii, se numără dezvoltarea puterii de concentrare, a gândirii vizuale și a abilității de a colabora cu ceilalți.

Ce învață concret copilul în cadrul cursului?

  • noțiuni de bază despre principiile animației, valabile pentru orice stil de animație;
  • cum să creeze personaje și cum să spună povești prin imagini;
  • învață cum să pună în valoare imaginile, adăugând și sunete;
  • învață să facă fotografii și își dezvoltă gândirea vizuală;
  • învață să colaboreze cu alți copii.

V-am pregătit și o prezentare detaliată a cursului, așa că, nu ezitați să ne scrieți pentru a v-o trimite pe adresa de e-mail.

Înscrierile se fac în formularul din dreapta.inscrie-te
Pentru întrebări, nu ezitați să ne contactați. 🙂

Părinții aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alți copii.

Dacă simți să recomanzi acest curs sau alte activități PlaYouth și altor părinți, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ți-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!
————————–————————–————————–—————————————————-
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relație cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intri în conversație cu noi. Scrie-ne pe [email protected] sau intră direct pe site-ul nostru www.playouth.ro.