Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Tabăra KaleidosCopil pentru copii

02 iulie / Ora 09:00 - 08 iulie / Ora 15:00

1400RON

În cadrul taberei KaleidosCopil, copilul tău va participa la activități care îl vor ajuta să își dezvolte percepția și modul de gândire. Va învăța prin joc să observe și, din observator, să devină participant activ.
Tabăra este compusă din ateliere practice și experiențiale, documentare educaționale și alte activități creative, iar el își va putea alege la ce dorește să participe.

Tabăra se desfășoară între 2 și 8 Iulie, la Azuga și se adresează copiilor cu vârste între 8 și 12 ani.

DE CE SE NUMEȘTE AȘA?

Când ne uităm prin kaleidoscop vedem structura universului, mai exact, ceea ce stă la baza fundamentală a creației. La nivel microscopic vom regăsi același model, structură, șablon, tipar pe care îl vedem în kaleidoscop. Această observație ajută la înțelegerea mai profundă a modului de funcționare a tot ce ne înconjoară și a felului în care ne comportăm în anumite situații.

CE ÎNVAȚĂ COPILUL DACĂ VINE ÎN TABĂRĂ?

Învață să observe totul ca întreg și ca fragment, să-și pună întrebări, să investigheze ceea ce știe deja și ceea ce nu știe. Acest lucru poate rezulta în găsirea poziției sociale prin siguranța că există întelegerea sinelui și sinceritatea cu care sunt abordate grupurile.
Învață sisteme de valori, să se exprime verbal și non-verbal, să comunice și să lucreze în echipă, să dăruiască, să împartă, să se exprime liber, fără judecată, fără limite, să coexiste, să fie curios, să se asculte, să își exprime creativitatea și personalitatea, să fie el însuși.

CE ESTE UNIC ÎN TABĂRA NOASTRĂ?

Fiecare facilitator va avea sub observație câte doi copii, ceea ce înseamnă mai multă atenție, implicare și interes acordat fiecărui copil în parte. Așadar, copilului nu-i va lipsi nimic.

CARE ESTE SCOPUL TABEREI?

Împuternicirea exprerienței individuale prin prezentarea uneltelor grupului și individului (atenție, obiectivitate, întrebări, curiozitate, scepticism, verificare, cooperare, necesitate, dialog, răbdare, micro-macro, geometrie, limbaj, mecanica corpului, mecanica minții) și adaptabilitatea la situații noi.

DE CE SĂ VINĂ ÎN TABĂRĂ?

Va descoperi lucrurile care îi plac, se va cunoaște mai bine, va obține mai multă încredere în el.
Testând diverse activități, își poate da seama de calitățile și interesele lui.
Va realiza că fiecare dintre noi avem anumite nevoi și limite pe care ajungem să le acceptăm, dar putem învăța să le depășim.
Va avea parte de susținere, înțelegere, împuternicirea propriei experiențe, descoperirea darurilor interioare.
Verbalizăm darurile interioare.
Învață să se adapteze la diverse situații.
Învață să se integreze și să știe că poate să fie cu noi așa cum gândește și crede el.
Va afla despre valori sănătoase și va avea posibilitatea de a-și găsi propriile valori.

CE NE PROPUNEM ÎN ACEASTĂ TABĂRĂ?

Vrem să aducem la suprafaţă, prin activități practice, SISTEMELE DE VALORI care îl fac pe copil să se simtă împlinit și bucuros că trăiește și să le înlăturăm pe cele care conduc către diverse tipuri de critică, moduri de a minţi și de a se simţi alienat în prezenţa altor oameni.

CUM ARATĂ PROGRAMUL?

Ateliere practice și experiențiale: Origami, Bune Maniere, Teatru și Improvizație, Storytelling, Pictură și Do It Yourself.
Documentare educaționale: Despre emoții, percepție, necesitatea întrebărilor.
Alte activități creative: Treasure Hunt și Drumeție în natură.
Program de seară: Filme și Animații Educaționale, Board Games, Forme geografice, Fenomene & Elemente ale naturii, Quiz Night, Personajul Preferat, Orchestra Muzicală.

CUM MĂ ÎNSCRIU?KaleidosCopil

Înscrierea se face în formularul din dreapta.

După înscriere, te vom contacta pentru confirmarea participării în cadrul taberei, care se realizează prin achitarea unui avans de 500 de RON până la data de 30 Iunie 2017. Numărul de locuri este limitat la minimum 8 copii și maximum 14.

COSTURI?

1.400 de RON / copil. Costul include materialele necesare realizării activităților, cazarea pe toată durata celor 7 zile, transportul cu plecare din Bcuurești, 3 mese și gustări sănătoase pe zi, facilitatorii experiențelor de învățare.

VINO SĂ NE CUNOȘTI!

Te așteptăm pe Barbu Delavrancea, Nr. 15, la una din prezentările pe care le susținem pe 7 și 14 Mai, ora 15:00, să ne cunoști și să ne adresezi întrebările necesare. Dacă vii la una din prezentări, te rugăm să ne suni înainte pentru a ne organiza temeinic.

ÎNTREBĂRI ȘI INFORMAȚII SUPLIMENTARE?

Îți stăm oricând la dispoziție la 0747991112 sau [email protected], așa că, nu ezita să ne contactezi.

***
PlaYouth s-a născut din dorinţa de a aduce joaca şi bucuria în educaţia copiilor, dar și de a crea o legătură mai puternică între aceștia și părinţii lor.
Îi încurajăm să-şi dezvolte sănătos relaţia părinte-copil.
De asemenea, construim o comunitate sănătoasă care încurajează creşterea armonioasă şi formarea echilibrată a copiilor şi a relaţiei lor cu părinţii.
Vrem să schimbăm modul în care copiii își descoperă pasiunile, interacționează între ei și învață lucruri noi.

Detalii

Începere:
02 iulie / Ora 09:00
Se termină:
08 iulie / Ora 15:00
Preţ:
1400RON
Eveniment Categories:
, ,
Eveniment Tags:
, , , , , , , , , , ,

Loc de întâlnire

PlaYouth
str. Barbu Delavrancea, nr.15, interfon 5
București, 011351 România
+ Harta Google
Telefon:
0755 655 566
Sit web:
www.playouth.ro