Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Seminar „Rădăcinile problemelor psihologice” pentru părinți

duminică, 27 noiembrie , 2016 / Ora 15:00 - 17:30

70RON

Un seminar educațional care atrage atenția asupra interacțiunii și schimbului de informație între un grup restrâns de participanți.

În cadrul acestui seminar, vom viziona și asculta o discuție între patru oameni care dezbat Rădăcinile/Originile dereglajului/tulburărilor și neclaritățile care afectează starea psihologică.

Dialogul va trece prin multe etape a unei investigații obiective, curioase, sincere, cu foarte multe exemple și descrieri a unor evenimente cu caracter de a prezenta lipsurile acumulate prin delăsarea din prezent (prezentul evenimentului), a reglării problemei apărute și observate de om.

Prima sesiune a seminarulului va avea loc Duminică, între 15:00 și 17:30, iarinscrie-te participarea se face pe bază de confirmare după ce te înscrii în formularul din dreapta.  
Seminarul are 4 întâlniri, iar discuțiile din cadrul filmulețetelor vor fi purtate de:
1. Jiddu Krishnamurty;
2. David Bohm;
3. Rupert Sheldrake;
4. John Hidley.

Ca program educațional, este intens, iar în cadrul întâlnirilor, se va discuta despre:

Prima întâlnire: Rădăcinile Dezordinii Psihologice – 2 ore jumătate;
A 2-a întâlnire:  Suferinta Psihologică – 2 ore;
A 3-a întâlnire: Nevoia de securitate – 2 ore;
A 4-a întâlnire: „Ce este o minte sănătoasă?” – 2 ore.

Seminarul se adresează părinților și toate filmulețele vor fi vizionate în limba Engleză, cu subtitrare în Română.

Este organizat pentru un grup restrâns de oameni care se focusează pe tehnici și deprinderi acumulate în viața de zi cu zi.

Acest seminar mai constă și în ascultare a felurilor de a interpreta viața în actualitate, trecerea prin filtrul propriu, justificările neînțelegerii, discuții practice, aplicabilitate, explicații (expunere de evenimente) din proprie experiență.

Locația evenimentului: Barbu Delavrancea, Nr. 15, Sector 1, Etaj 2, Interfon 5.

Avem doar 5 locuri disponibile. Desfășurăm activitățile cu un număr mic de participanți, în așa fel încât atenția trainerului să fie distribuită egal către toți și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activități.

Costul este de doar 70 de lei de părinte per întâlnire. Costul include toate materiale necesare realizării seminarului.

Trainer: Ovidiu Ștefan are o experiență de 10 ani în lucrul cu oamenii, dezvoltând o mare pasiune față de relațiile sănătoase cu și dintre oameni. Cel mai mult iubește să aibă discuții cu sens și lipsite de prejudecăți și percepții dobândite din mediul social.

Părinții aleg activitățile noastre pentru că suntem deschiși să purtăm discuții cu ei în ceea ce privește comportamentul copilului și îi încurajăm mereu să își facă timp să stea cu ei, să îi asculte și să aibă inițiativă în a le prezenta jocuri, activități ce îi vor apropia.

Dacă simți să recomanzi acest seminar sau alte activități PlaYouth și altor părinți, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ți-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!

—————————————————————————-——————————————————————————-
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relație cu tine! Iar ca să te edifici, te invităm să intrăm în conversație. Scrie-ne pe [email protected] sau intră direct pe site-ul nostru www.playouth.ro

Detalii

Data:
duminică, 27 noiembrie , 2016
Timp:
15:00 - 17:30
Preţ:
70RON

Loc de întâlnire

PlaYouth
str. Barbu Delavrancea, nr.15, interfon 5
București, 011351 România
+ Harta Google
Telefon:
0755 655 566
Sit web:
www.playouth.ro