Loading Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Curs ”Necesitatea întrebărilor” pentru copii

sâmbătă, 28 octombrie , 2017 / Ora 11:00 - 13:00

290RON
Curs Hai sa punem intrebari
Întâlnim des părinți care, obosiți și stresați de treburile zilnice, nu mai au răbdarea necesară să le răspundă propriilor copii la întrebări, să le explice de ce au voie și nu au voie să facă anumite lucruri și cum folosesc cuvintele în comunicarea lor.
 
De aceea, ne-am gândit că ar fi util pentru copii să creăm un context în care ei să vorbească liber, să descopere cu adevărat lucrurile cu care interacționează zi de zi și să găsească împreună răspunsurile pe care nu le au.

Cursul „Necesitatea întrebărilor” le oferă copiilor ocazia de a cunoaște mai multe despre cum ne este influențată percepția, asimilarea de informație nouă și necesitatea fundamentală de a înțelege tot ceea ce este, nu ceea ce se pretinde a fi.

Principalul beneficiu al copilul este că la fiecare întâlnire discutăm despre ce observăm, facem exerciții practice din viața de zi cu zi, iar totul se întâmplă fără grabă.

Ce învață concret copilul în cadrul cursului?

 • Împuternicirea experienței independente;
 • Noi viziuni asupra neîntelegerii de sine;
 • Limbaj mai concret și precis;
 • Necesitățile fundamentale ale individului;
 • Necesitățile fundamentale ale grupurilor;
 • Relaxare a fricii interiorizate (dacă există);
 • Curiozitate continuă bazată pe scepticism;
 • Interes pentru a preda și a face schimb de informații.

Learning Facilitator: Ovidiu-Ștefan Dumitrescu „Dacă mă înțeleg pe mine îi înțeleg pe ceilalți, deoarece avem același filtru, aceleași principii de bază pe care putem crește ca un întreg.” Toata lumea mi-a spus ce să fac, cum să fiu, cum să gândesc, dar nimeni nu mă întreba cum mă simt, ce înțeleg și cum pot funcționa fără sistemul de școlarizare la care încă nu am fost expus, dar înțelegeam așa de multe prin PUR observații și curiozitate. Acum sunt cercetător, explorator, filozof, inginer social, psiholog, psihanalist, psihoterapeut, rugbyst, artist, designer de produs, restaurător piatră, poleiator, ecologist, restaurător uman, profesor și tot ceea ce este informația, pot fi și eu atâta timp cât am mediul necesar să cresc.”

Cursul este gândit să se desfășoare timp de 12 întâlniri săptămânale, însă, dacă nu vă permite timpul să veniți în 12 Sâmbete consecutive, puteți începe acum doar cu un singur modul sau cu 2 module.

Prețul pentru 1 modul este de 290 de RON, iar la achiziționarea mai multor module, se aplică următoarele reduceri:
Primele 2 module: 550 de RON;
Toate cele 3 module: 810 de RON.

V-am pregătit și o prezentare detaliată a cursului, așa că, nu ezitați să ne scrieți pentru a v-o trimite pe adresa de e-mail.


Ce spun copiii la curs?
” Eu cred că înrebările sunt medicamente pentru stările emoționale ”  Barbu – Observație reală, 6 ani.  
” – Ovidiu , eu observ că tu sari din subiect în subiect și nu termini niciodată.
  – Da, Amalia, conversațiile practic nu se sfârșesc, deoarece tot ceea ce se discută la început este într-o strânsă relație cu tot ceea ce se discută spre finalul cursului, iar eu consider că toți gândesc asemănător,  sferic, nu liniar. ” – Dialog între Amalia, 9 ani și Ovidiu Ștefan Dumitrescu.

Înscrierile se fac în formularul din dreapta.inscrie-te
Pentru întrebări, nu ezitați să ne contactați. 🙂

Mențiuni importante:

 • Cursul are loc loc Sâmbăta, de la ora 11:00-13:00.
 • Locația cursului: Strada Barbu Delavrancea, nr. 15, București.
 • Acest curs se adresează copiilor, iar ei trebuie să aibă între 5 și 12 anișori pentru a participa la curs;
 • Prețul include materialele de care copilul tău are nevoie pe întreaga perioadă, gustare sănătoasă și apă.
 • La sfârșitul cursului, pregătim o surpriză! Pentru cei care au participat la toate cele 3 module, vom organiza un eveniment special numai pentru ei și familiile lor;
 • Puteți începe doar cu un singur modul acum, cu 2 sau cu toate 3;
 • Avem doar 3 locuri disponibile pentru fiecare grupă de curs. Desfășurăm activitățile cu un număr mic de participanți, în așa fel încât atenția trainerului să fie distribuită egal către toți și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activități.

Părinții aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alți copii.

Dacă simți să recomanzi acest curs sau alte activități PlaYouth și altor părinți, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ți-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!
————————–————————–————————–———————————————
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relație cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intri în conversație cu noi. Scrie-ne pe [email protected] sau intră direct pe site-ul nostru www.playouth.ro.

Detalii

Data:
sâmbătă, 28 octombrie , 2017
Timp:
11:00 - 13:00
Preţ:
290RON
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , ,

Loc de întâlnire

PlaYouth
str. Barbu Delavrancea, nr.15, interfon 5
București, 011351 România
+ Harta Google
Telefon:
0755 655 566
Sit web:
www.playouth.ro