Loading Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Cursul „Chimie în Bucătărie”

16 iunie / Ora 11:00 - 12:30

400RON

Cursul „Chimie în Bucătărie” îi provoacă pe copii să experimenteze, să pună întrebări și să înveţe jucându-se.

Cursul ”Chimie în Bucătărie” își propune să îi iniţieze pe copii în arta gătitului, cu pași mici, începând cu noţiunile de bază:

 • Cum ne protejăm pe noi și pe cei din jur când gătim;
 • Cum folosim și îngrijim bucătăria;
 • Rolul mănușii și al șorţului în bucătărie;
 • Ce este o plită electrică și cum funcţionează ea;
 • Ce fel de materiale sunt potrivite pentru încălzirea preparatelor;
 • Reciclarea substanţelor și recipientelor din bucătărie;
 • Care este legătura dintre chimie și bucătărie.

Noţiunile vor fi prezentate într-o manieră teoretică, dar mai ales practică. Copilul va învăţa făcând experimente.
Scopul acestui curs este de a oferi copiilor oportunitatea de a găti singuri preparate simple, dulci și gustoase, sub îndrumarea atentă a Gabrielei. Își vor dezvolta abilităţile de coordonare în bucătărie, colaborare și încredere în forțele proprii.
Fiecare întâlnire din cadrul cursului va aduce în atenţia copiilor, pe lângă o reţetă delicioasă, și un subiect de interes social.

Vom aborda teme precum: sortarea responsabilă a deșeurilor, păstrarea în mod adecvat a alimentelor, reguli de etichetă și bune maniere la masă, alegerea vaselor corespunzătoare pentru prepararea diferitelor feluri de mâncare.
Rolul întâlnirilor este de a-i învăţa și responsabiliza pe copii cu privire la impactul pe care îl pot avea acţiunile lor asupra mediului înconjurător.

Learning Facilitator: Manda Gabriela­, CHIMIST „Iubesc Chimia deoarece, prin intermediul ei, putem explica fenomenele înconjurătoare. Chimie ne ajută să înţelegem de ce iarba e verde și cerul e albastru :), iar cel mai ușor mod de a învăţa este atunci când te simți bine! Iubesc copiii pentru energia, enuziasmul și sinceritatea lor molipsitoare. Îmi doresc să aduc un plus de valoare dezvoltării lor, prin intermediul experimentelor, astfel ca ei să poată înţelege mai ușor fenomenele din jur.  Împreună facem chimia distractivă!”
Studii: Studii de licenţă în Chimie, Facultatea de Chimie, Universitatea din București, Studii de master în Chimia Medicamentelor și a Produselor Cosmetice,  Facultatea de Chimie, Universitatea din București.

Cursul este structurat în 5 întâlniri, durata fiecărei întâlniri fiind de 1,5 ore. Preţul pentru cele 5 întâlniri este de 400 de RON.
V-am pregătit și o prezentare detaliată a cursului, așa că, nu ezitaţi să ne scrieţi pentru a v-o trimite pe adresa de e-mail.

Înscrierile se fac în formularul din dreapta.
Pentru întrebări, nu ezitaţi să ne contactaţi. 🙂
Menţiuni:

 • Cursul are loc Vineri, de la ora 18:30 la 20:00.
 • Locaţia cursului este Barbu Delavrancea, Nr. 15, Etaj 2, Interfon 5, Sector 1, București;
 • Preţul include materialele de care copilul tău are nevoie pe întreaga perioadă, gustare sănătoasă și apă.
 • Acest curs se adresează copiilor, iar ei trebuie să aibă între 7 și 12 anișori pentru a putea participa.
 • Avem 10 locuri disponibile pentru grupa de curs. Desfășurăm activităţile cu un număr mic de participanţi astfel încât atenţia trainerului să fie distribuită în mod egal către toţi cei prezenţi și pentru ca fiecare dintre ei să-și însușească noţiuni concrete în urma fiecărei activităţi.

Părinții aleg activităţile noastre pentru că aici, copiii lor învaţă ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilităţi precum încredere în sine și în ceilalţi, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalţi, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alţi copii.

Dacă simţi să recomanzi acest curs sau alte activităţi PlaYouth și altor părinţi, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ţi-am fi extrem de recunoscători. Mulţumim!
————————–————————–————————–————————————————
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relaţie cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intri în conversaţie cu noi. Scrie-ne pe [email protected] sau intră direct pe site-ul nostru www.playouth.ro.

Detalii

Data:
16 iunie
Timp:
11:00 - 12:30
Preţ:
400RON
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , , , ,

Loc de întâlnire

PlaYouth
str. Barbu Delavrancea, nr.15, interfon 5
București, 011351 România
+ Harta Google
Telefon:
0755 655 566
Sit web:
www.playouth.ro