Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Atelier de Spray Painting pentru copii și părinți!

duminică, 18 septembrie , 2016 / Ora 15:00 - 16:30

110 RON
spray painting

Există foarte multe tehnici de pictat, însă ați experimentat vreodată pictatul la fel de distractiv ca cel cu ajutorul spray-ului?

Știați că în cadrul acestui atelier veți învăța să pictați un tablou cu valoare artistică, fără să aveți nevoie de o experiență sau pregătire în domeniu?
 
Noi vă oferim ocazia să:
 
– vă dezvoltați abilitățile artistice și creative;
– realizați în numai 1 oră jumătate, un tablou cu tema – Spațiu / Astronomie;
– petreceți timp într-un mod distractiv și unic cu copilul/copiii;
– înțelegeți, practicând voi înșivă, arta Grafitti-ului. 🙂inscrie-te
 
Participarea se face pe bază de confirmare după ce te înscrii aici în formularul din dreapta.
 
Acest atelier se adresează copiilor între 6 și 12 anișori și părinților lor.
Desfășurarea atelierului se va face în aer liber, iar locația va fi anunțată cu cel puțin 3 zile înainte de desfășurarea atelierului.
 
Avem doar 10 locuri disponibile. Desfășurăm activitățile cu un număr mic de participanți, în așa fel încât atenția trainerului să fie distribuită egal către toți și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activități.
 
Costul este de doar 110 de lei pentru perechea părinte-copil, iar cei doi vor realiza împreună un tablou. Costul include toate materiale necesare realizării acestuia.
 
Trainer: Roxana Ioniche, care a ținut zeci de astfel de ateliere, pasionată fiind de artă și dezvoltare personală.
”Dintotdeauna mi-a plăcut să comunic și să împart din ceea ce știu să fac. Lucrez de câțiva ani cu copiii și mi se pare extrem de fascinantă frumusețea și determinarea lor să învețe lucruri noi. Copiii sunt o adevărată inspirație pentru noi toți. După fiecare atelier de Spray Painting pe care îl țin, nu doar copiii și părinții pleacă cu zâmbetul pe buze, ci și eu. Orice interacțiune cu copiii și părinții, este o învățare și o experiență minunată.”
 
Părinții aleg activitățile noastre pentru că suntem deschiși să purtăm discuții cu ei în ceea ce privește comportamentul copilului și îi încurajăm mereu să își facă timp să stea cu ei, să îi asculte și să aibă inițiativă în a le prezenta jocuri, activități ce îi vor apropia.
 
Dacă simți să recomanzi acest atelier sau alte activități PlaYouth și altor părinți, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ți-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!
 
Pentru cine a mai participat la acest atelier, pregătim o temă nouă și în același timp, distractivă.
 
—————————————————————————————————————————————–
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relație cu tine! Iar ca să te edifici, te invităm să intrăm în conversație. Scrie-ne pe [email protected] sau intră direct pe site-ul nostru www.playouth.ro

Detalii

Data:
duminică, 18 septembrie , 2016
Timp:
15:00 - 16:30
Preţ:
110 RON
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , ,

Loc de întâlnire

PlaYouth
str. Barbu Delavrancea, nr.15, interfon 5
București, 011351 România
+ Harta Google
Telefon:
0755 655 566
Sit web:
www.playouth.ro