Educaţie prin joc și artă!

Ana Stănescu
Co-Founder & Executive Manager
Learning Facilitator: Cursul Bune Maniere "Te Rog și Mulțumesc". Am absolvit 2 mastere în cadrul Universității Babes-Bolyai, FSEGA: Afaceri Internaționale & Auditul și Managementul Financiar al Fondurilor Europene. Întotdeauna am fost un om al acțiunii, descoperirii și creativității. Am realizat că îmi place la nebunie să investesc timpul alături de oameni frumoși, cu noi provocări și ambiția de a-i influența să vadă măreția lucrurilor simple. Pasiunile mele sunt copiii, învățarea continuă și tot ce ține de frumos, eleganță și bună cuviință. Cred că cel mai mare succes este să te identifici cu ceea ce faci în fiecare zi și să îți trăiești viața așa cum îți dorești, iar lumea copiilor e minunată prin tot ce ascunde în ea.
Ana-Maria Mîndruţă
Co-Founder & Events Manager
Learning Facilitator: Teatru și Jocuri de (Auto)Cunoaștere. Studii: Universitatea Alternativă, Universitatea din București, Specializarea Limbi Moderne Aplicate: Engleză/Spaniolă și Master în Comunicare Managerială și Resurse Umane la SNSPA. Sunt mereu în căutare de provocări și oportunități de învățare activă. Îmi place să organizez evenimente și activități pentru copii, iar fericirea, pentru mine, înseamnă să fac lucruri care contează împreună cu ceilalți.
Bianca Crăciunescu
Social Media Manager
Pasionată de social media și relatii publice. Studii/Experiență: Facultatea de Limbi Straine, Limbi Moderne Aplicate, engleză-spaniolă, Master în Turism, studentă în anul II la Universitatea Alternativă în Comunitatea New Media. Voluntar în departamentul de PR al AEGEE Bucuresti de 4 ani jumatate și Social Media Executive la Oxygen PR din 2015. Ma implic in PlaYouth cu intenția de a colabora cu oamenii frumoși care au pornit acest proiect și din dorința comună de a face o schimbare în educație.
Andra Berilă
Learning Facilitator Animație 2D & Storytelling
Studii: Universitatea Media, Regie de film/ Universitatea Alternativă, New Media și antreprenoriat/ Motto: „Totul se poate reinventa.” În cadrul primului atelier de animație 2D de la HacKIDemia, am descoperit cât de dornici sunt copiii să creeze și să învețe, au nevoie doar de încredere și de un context în care să poată experimenta liber. Învăț multe de la copii, mai ales de la fratele meu de 10 ani, și cred că învățarea e cu bilet dus-întors : oferi ceva și primești înapoi. Asta mă motivează cel mai mult și îmi dă energie să îi ajut pe copii să învețe lucruri noi, dar și să aflu cum văd ei lumea.
Skeptic Dog Animation
Raluca Barbu
Learning Facilitator Pictură
Licențiată în pictură în cadrul Universității de Artă București, și absolventă a studiilor de master din cadrul Centrului de Excelență în studiul imaginii, pictez pereții casei părintești și creez cu mare pasiune de la vârsta de cinci ani. Îmi place să experimentez diverse tehnici de pictură, grafică și colaj, să testez suprafețe noi și să combin forme de exprimare plastică. Îmi place să mă joc cu detalii, forme și culori, pe care să le descompun și recompun până obțin subiecte abstracte.
Diana Budușan
Learning Facilitator Origami
Studii: Universitatea din Bucuresti, facultatea de Geologie și Geofizică, domeniul Inginerie Geologică. Sunt un om care privește tot ce i se intâmplă ca pe o experiență din care întotdeauna are ceva de învățat. Spun deseori că nu există greșeli, există doar neînțelegeri. Prin observație încerc să fiu atentă, să creez conexiuni, și să înțeleg cum funcționează totul ca întreg. "Să știi să comunici cu copiii, înseamnă să ai abilitatea să comunici cu oricine, pentru că în esență, cu toții suntem niște copii".
Gabi Manda
Learning Facilitator Chimie Distractivă
„Sunt pasionată de dezvoltare personală și îmi doresc să împărtășesc în mod util cunoștințele dobândite. Îmi plac foarte mult copiii și vreau să contribui la dezvoltarea lor. Iubesc Chimia deoarece, prin intermediul ei, putem explica de ce iarba e verde și cerul e albastru :). Doresc să împărtășesc cunoștințele mele cu cei mici, prin intermediul experimentelor, pentru că ei să poată înțelege mai ușor fenomenele din jur dar și ca să ne distrăm învățând. Cel mai ușor mod de a învăța este atunci când te simți bine!”
Rareș Neagu
LEARNING FACILITATOR CHITARĂ
Am fost pasionat de muzică de mic, cânt la chitară de la 13 ani și de la 18 ani la pian electric. Instrumentele m-au ajutat să găsesc libertatea și echilibru prin melodiile preferate; au contribuit la structurarea și dezvoltarea gândirii și a creativității. Muzica mii-a oferit o disciplină interioară câștigată într-un mod plăcut și relaxant. Putem să interpretăm melodiile preferate, să cântăm împreună cu prietenii, într-o trupă, sau să compunem propriile melodii. Chitara este unul dintre instrumentele simplu de invățat, care dezvăluie o mare complexitate pe măsură ce-l aprofundăm.
Violeta Buda
Learning Facilitator Yoga
Instructor de yoga certificat de către Yoga Alliance, 200 RYT și de Zumba Fitness pentru adulţi și copii. ”Sunt prezentă de 7 ani în mediul corporatist, dar cu sufletul în continuă căutare de tot ce înseamnă frumos. Cred că educația pornește din cadrul familiei și sunt determinată să introduc practica yoga în viaţa fiecărui membru al acesteia pentru a aduce un plus de liniște și echilibru.”
Dan Avași
Learning Facilitator Astronomie
Astronomia a fost pentru mine primul contact cu lumea știinţelor și mi-a permis să fiu un visător. Sunt licenţiat în Fizică, iar ocupaţia mea de astronom amator mi-a permis să descopăr plăcerea de a explica fenomenele celor interesaţi. Am început primele activităţi de popularizare la Astroclubul București în 2012-2013, iar din 2015, coordonez activităţile pe secţia astronomie din cadrul proiectului ”5 științe”, care își prezintă rezultatele în fiecare an cu ocazia Nopţii Cercetătorilor Europeni. În fiecare an, lucrez cu liceeni doritori să înveţe și să popularizeze, construind împreună cu ei, experimente care sunt ulterior prezentate publicului la diferite evenimente.
Adrian Miu
Coach & Learning Facilitator
Pasiunea mea numărul unu este învăţatul. Îmi place să învăț cum să învăţ și să îi învăţ pe alţii să înveţe. Studiez învăţarea de mai bine de 4 ani iar chitara de 3 ani. Punctele mele forte sunt abordarea psihologică și comportamentală a predatului. O pasiune mai nouă de-a mea este Gamificationul. Un mod de a folosi motivatorii umani pentru a determina oamenii să fie mai entuziasmaţi și mai conectaţi cu ceea ce fac.
Alecsanda Ecard
Life&Change&Performance Coach

"Am avut toate întrebările și temerile pe care le ai și tu acum, înainte de o schimbare majoră,
profesională sau personală. Am fost jurnalist și manager de comunicare, am schimbat direcția
către ONG și am fost CEO al unei Fundații cu prezență globală.
Stiu ce înseamnă schimbarea și te pot susține să pornești sau să continui pe un nou drum.
Performanței profesionale i se adaugă și cea sportivă. Am practicat înotul în adolescență și
am revenit, după mai bine de 20 de ani, în competițiile Masters, unde am devenit campioană și
multiplă medaliată națională.
Stiu ce înseamnă performanța și te pot susține pe drumul către obiectivele tale.
Competițiile sportive s-au transformat într-un stil de viata activ și preventiv, către care îndrum și
susțin permanent oamenii din jurul meu. Am ieșit din zona de confort și mi-am oferit experiențe
de “bucket list”.
Stiu cum este să îți indeplinesti dorințele și te pot susține pe drumul către cea mai bună
versiune a ta."

Diana Mirea
Learning Facilitator Origami & Quilling & Modelaj
Studii: Școala de Arte, Teatru de Improvizație. Lucrez cu copiii din 2014, iar cu fiecare atelier pe care îl susțin descopăr din ce în ce mai multă pasiune pentru acestă activitate. Autenticitatea, dragostea, creativitatea și blândețea sunt cele mai importante valori de care țin cont în cadrul atelierele. Prin orice tip de artă, copiii învață lucruri noi despre ei și despre tot ce îi încojoară, iar eu le facilitez explorarea alături de părinții care participă la ateliere.
Ovidiu Dumitrescu
Learning Facilitator Origami, Necesitatea întrebărilor & Relaţie Părinți-Copii
"Dacă mă înțeleg pe mine îi înțeleg pe ceilalți, deoarece avem același filtru, aceleași principii de bază pe care putem crește ca un întreg." Toata lumea mi-a spus ce să fac, cum să fiu, cum să gândesc, dar nimeni nu mă întreba cum mă simt, ce înțeleg și cum pot funcționa fără sistemul de școlarizare la care încă nu am fost expus, dar înțelegeam așa de multe prin PUR observații și curiozitate. Acum sunt cercetător, explorator, filozof, inginer social, psiholog, psihanalist, psihoterapeut, rugbyst, artist, designer de produs, restaurător piatră, poleiator, ecologist, restaurător uman, profesor și tot ceea ce este informația, pot fi și eu atâta timp cât am mediul necesar să cresc.
Origami
Cristina Cojocaru
Learning Facilitator Educaţie Muzicală
Am studiat vioara, pian și muzicologie timp de 12 ani la Liceul de muzică “Ciprian Porumbescu” din Republica Moldova. Am concertat în calitate de pianistă și vioristă pe micile scene din țară și am prezentat numeroase concerte de muzică clasică în calitate de muzicolog. Astăzi sunt implicată ca manager de proiecte și trainer în educația alternativă a copiilor și adolescenților din România prin programe de educație non-formală din cadrul Școlii de Valori.
Roxana Ioniche
Learning Facilitator Spray Painting
Dintotdeauna mi-a plăcut să comunic și să împart din ceea ce știu să fac. Lucrez de câțiva ani cu copiii și mi se pare extrem de fascinantă frumusețea și determinarea lor să învețe lucruri noi. Copiii sunt o adevărată inspirație pentru noi toți. După fiecare atelier de Spray Painting pe care îl țin, nu doar copiii pleacă cu zâmbetul pe buze, ci și eu. Orice interacțiune cu copiii, este o învățare și o experiență minunată.