Evenimente PlaYouth

Bucurie de Crăciun

By 3 ianuarie 2018 No Comments

Crăciunul este, pentru cei mai mulți dintre noi, cea mai frumoasă perioadă din an. Familie, bucurie, timp petrecut împreună, daruri fel de fel! Deși nu mai vine cu mult-dorita zăpadă de ceva vreme încoace, mirosul de portocale, de cozonac și entuziasmul din ochii oamenilor compensează din plin.

Evenimentul nostru din acest an, dedicat Crăciunului, a dat startul sărbătorilor de iarnă cu o adunare a oamenilor mari și mici care ne-au fost alături în anul ce a trecut. Ne-am bucurat cu toții de concertul de colinde susținut la chitară de Rareș și Kitty – maestru și învățăcel de ceva vreme încoace – și nu mică ne-a fost mirarea când și ceilalți copii au dorit să improvizeze, cântând alte colinde, unul chiar în limba rusă!Seara a continuat cu turtă dulce decorată, făcută cu dragoste în casă de către persoana cu cel mai mare talent în bucătărie, Olguţa Mauch, mama lui Kitty. A fost momentul perfect pentru a gusta, cu mic cu mare, din creațiile dulci. Fiecare a avut la dispoziție trei încercări pentru a-și dovedi talentul de maestru cofetar.Iar pentru ca seara să ne introducă și mai mult în spiritul sărbătorilor și să ne pregătească pentru împodobirile ce urmau să vină, am făcut, sub îndrumarea Ralucăi, o coroniță decorativă, numai bună pentru ușa casei. Desigur, cei mici au descoperit imediat o întrebuințare nouă a coroniței, transformându-se, pe rând, în floarea-soarelui umană.
În același timp, fiecare participant a adus cadouri pentru copiii susținuți de Asociația „Ana și Copiii”, Hope and Homes for Children și Asociația „Atelierul de Bine”. Vrem să le mulțumim din suflet tuturor părinților care au acceptat invitația noastră și au participat alături de copii.
Dar cu toții știm că aceată seară nu ar fi fost la fel de reușită fără gazda noastră minunată, Bistro Matrioska, un loc superb în care revenim mereu cu drag în liniște şi căldură și care ne aşteaptă mereu cu multe lucruri delicioase 🙂 Le mulțumim enorm pentru că au avut grijă de noi și ne-au ajutat să avem cea mai frumoasă seară de decembrie.Mai multe poze din cadrul evenimentului, găsiți aici.